GRANDSTREAM GXV3275 Android IP Video Phone

67 600 Ft + ÁFA

A GXV3275 Grandstream VoIP eszköz tökéletessen kombinálta az Android nyújtotta lehetőségeket valamint a VoIP előnyeit! Kifogástalan tökéletes működésével megváltoztatta a kommunikációs lehetőségeket. SIP VoIP kompatibilis eszköz webkamerával Skypal és sok más lehetőséggel!

A GXV3275 egy komplett, teljeskörű funkcionalitású üzleti kommunikációs megoldás, mely karnyújtásnyira hozza Önt és alkalmazottait az aktuális eseményektől. Android operációs rendszere segítségével széleskörű hozzáférést biztosít számos applikációhoz a Google Play honlapon, ahol népszerű üzleti alkalmazást is talál. Beépített kamerája segítségével gond nélkül tud konferenciahívásokat intézni, valamint tabletként használva segít az irodai teendők rendezésében. Az IP telefon egy 7 hüvelykes érintőképernyővel bír és az egyszerű hanghívásokon kívül különböző hívásmódokon és különböző platformokon keresztül tarthatja a kapcsolatot kollégáival és ügyfeleivel. Ezen felül kiválóan alkalmas IP kamerák monitorozására, valamint ajtónyitó rendszerek működtetésére. Amennyiben biztonsági riasztás érkezne, azonnal éles képet fog kapni a térfigyelő kameráktól.

A hosszú telefonbeszélgetések nem kell, hogy egyik kezét tétlenségre kárhoztassák. A beépített vezeték nélküli Bluetooth technológia segítségével csatlakoztathat egy kompatibilis fejhallgatót, így hívás közben szabadon mozoghat az irodájában. Egy csatlakoztatott mobiltelefonról képes átvenni kapcsolatai telefonszámát.

Főbb tulajdonságai:

  • IP telefon rendkívül rugalmas felhasználással (FREE IP Video fiók)
  • 6 SIP fiók, 6 vonal, konferencia-hívás 6 résztvevővel és a videokonferencia 3 résztvevővel
  • Beépített kamera a videohívásokhoz
  • Maximális skálázhatóság (Android)
  • Egyszerű működés és az átláthatóság (7 hüvelykes érintőképernyő, 1024 x 600 pixel felbontás)
  • Hasznos alkalmazásokkal teli weboldal (Google Play)
  • Bluetooth fejhallgató és mobil eszközök társítása
  • WiFi vezeték nélküli- vagy gyors Gigabit Ethernet kapcsolat