Bemutatkozás

 

A ReBell Telecommunication Zrt. egyedi igényekre szabott távközlési megoldásokat nyújt vállalatok számára. Tapasztalataink szerint a munkahelyeken működő telefonos infrastruktúra jelentősen hozzájárul a munkatársak sikereihez. A jól működő rendszer szinte észrevétlen, kiszolgál és nem ad extra feladatot a felhasználónak. Azonban az apró hibák folyamatos és bosszantó jelenléte sok helyen okoz hol rövidebb, hol hosszabb fennakadást.

A ReBell Telecommunication Zrt. célja alternatívát nyújtani a multinacionális távközlési szolgáltatók helyett a kis-, közép- és nagyvállalatoknak egyaránt. Hisszük, hogy megmutathatjuk ügyfeleinknek a telekommunikációs háttér tudatos kialakítását.

Szakembereink mint tanácsadók világos képet biztosítanak, hogy a telefon eszköze legyen a sikernek.Köszönjük a támogatást!

A Projekt tartalma: A projekt során 8 modulból álló vállalati folyamatirányítási rendszer kerül bevezetésre. A rendszer bevezetése segíti a vállalkozás költséghatékonyságát, a munkafolyamatok racionalizálását, ami közvetett módon hozzájárul a vállalakozásnál dolgozók elégedettségének növeléséhez.

A támogatás mértéke: 35%

A projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2022.04.28

A projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2018-01206

 
KAPCSOLAT