Szolgáltatásaink

Távközlési megoldásaink rugalmasságot, mobilitást és egyediséget biztosítanak a vállalti kommunikáció területén. Ismerje meg lehetőségeit, és szabadítsa fel telefonköltségeit!

TELEFONSZOLGÁLTATÁS

Szolgáltatásunkat hűségidő mentesen biztosítjuk, amihez kedvező hazai és nemzetközi végződtetési díjakat társítunk. Működési helyének megfelelő körzetszámot tudunk biztosítani az ország egész területén, vagy díjmentes számhordozással megtarthatja jelenlegi hívószámait. Ingyenesen hívható és nemzetközi telefonszámokat is kínálunk.

TELEFONKÖZPONT

Nagyvállalati szintű virtuális telefonközpontot biztosítunk minden ügyfelünknek, eszközbeszerzés és fenntartási költségek nélkül.

VÉDETT VONAL

Szolgáltatásunkkal titkosított hívások kezdeményezhetőek az általunk biztosított telefonközponthoz kapcsolt felhasználók között, így a hálózaton belüli telefonbeszélgetéseit védetté tesszük a külső lehallgatásokkal szemben. A felhasználók közötti beszélgetésekhez harmadik fél nem férhet hozzá, ezért tökéletes biztonsággal kezelhetőek a telefonhívások.

IP TELEFONOK ÉS ESZKÖZÖK

A ReBell Tel. Zrt. által forgalmazott asztali és hordozható IP telefonok (Grandsteam, Gigaset, Polycom), illetve egyéb VoIP hardverek megfelelnek a vállalati telefónia összes elvárásának. Az eszközöket az igényelt funkcióknak megfelelően beállítva juttatjuk el Önnek. Csupán az internethez kell csatlakoztatnia.

Tanácsadás és támogatás

Ügyfeleink számára a legszéleskörűbb szakértői támogatást biztosítjuk, a tervezéstől a megvalósításig.

KAPCSOLAT

Kérjük adja meg elérhetőségeit, és 3 munkaórán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

KIKNEK AJÁNLJUK?

 

KAPCSOLAT