KIKNEK AJÁNLJUK?

Kapcsolattartás külföldi partnerekkel

Számítógépre, mobiltelefonra letölthető szoftverrel, mindkét oldalon azonos VoIP szolgáltatóval, azonos költségekkel. Díjmentes egymás közötti beszélgetések kezdeményezhetőek a telefonközponti szolgáltatás összes előnyével.

Kis forgalmú intézményeknek:

Ahol szükség van az elérhetőségre és néha hívásokat is kell kezdeményezni, de a telefonszámla nagy részét a havidíj teszi ki, a vezetékes telefon előfizetés lemondható. Díjmentes beszélgetés hálózaton belül, kedvező forgalmi díjakkkal vezetékes és mobil irányba, akár a meglévő telefonszám megtartásával.

Egy telephelyen, több fővonallal rendelkező vállalkozásoknak:

A vezetékes telefonon kívül nincs előfizetési díj. Díjmentes beszélgetés hálózaton belül, kedvező díjakkal vezetékes és mobil irányba. A meglévő telefonszámok megtarthatók. A ReBell Tel Központ funkcióival kialakítható vezérszám, megoldott a bejövő hívások átkapcsolási lehetősége akár külső telephelyekre is. Az emelt szintű szolgáltatások kedvező havidíjak mellett lehetővé teszik a beszélgetések rögzítését, vagy CRM integrációját.

Hagyományos analóg, ISDN alközponttal rendelkezők, több előfizetéssel, vagy nagyobb telefonforgalommal:

Lemondható a vezetékes vonalak nagyobb része, a megmaradók biztosítják a riasztó, fax, analóg modemes banki kapcsolatot és a telefonforgalmat. A vezetékes telefonvonalakon kívül nincs előfizetési díj, ingyenes beszélgetési lehetőség a VoIP szolgáltató hálózatban lévő munkatársak és ügyfelek között. Mindez a folyamatos üzembiztonság és a telefonálási szokások változtatása nélkül.

Nagy nemzetközi forgalmat bonyolítók vagy multinacionális cégek részére:

A meglévő telefonrendszer kiegészítésére, csak néhány IP telefonnal a külföldi kapcsolattartóknak, vagy az alközpontra illesztett VoIP adapterrel mindenki által elérhetően.

Több telephelyes vállalatoknak vagy távmunkára:

Telephelyenként a telefonalközpontokra csatlakoztatott VoIP eszközökkel a  kirendeltségeken vagy távmunkában dolgozó munkatársak azonos hálózaton belül kezelhetik a hívásaikat. Mindezt plusz havidíj nélküli korlátlan, ingyenes egymás közötti beszélgetésekkel, kedvező belföldi és nemzetközi hívásdíjakkal.

Új telefonalközpont beruházása esetén:

Új telefonalközpont vásárlás esetén érdemes olyan központi egységet telepíteni, amelyhez csatlakoztatható közvetlenül a VoIP szolgáltatás (úgynevezett SIP trönk fogadására alkalmas IP telefonalközpont). A korábbi megoldásokhoz hasonló költséghatékony üzemeltetés érhető el. Nem kell külön adapter a csatlakoztatására és teljes körűen kihasználhatóak az IP telefónia előnyei.

KAPCSOLAT Kérjük adja meg elérhetőségeit, és 3 munkaórán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

MIÉRT ÉRDEMES VÁLTANI?

 
KAPCSOLAT