Összesen 4 találat

 • GRANDSTREAM HANDYTONE HT801 ATA

  11 960 Ft + ÁFA

  A Grandstream HT801 egy következő generációs, nagy teljesítményű IP Analóg Telefon Adapter (ATA), mely ultra kompakt mérete ellenére kiváló hangminőséget, számos funkciót, erős rendszervédelmet és rendkívül egyszerű kezelhetőséget nyújt. Verhetetlen árának köszönhetően felhasználói páratlan minőségű IP készülékhez juthatnak, egy tökéletes alaphoz akár nagyobb volumenű IP szolgáltatások kiépítéséhez.

 • GRANDSTREAM HANDYTONE HT802 ATA

  13 260 Ft + ÁFA

  A Grandstream HT802 egy 2 analóg telefon adapter (ATA), amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy magas minőségű és könnyen kezelhető IP telefónia megoldást hozzon létre otthoni vagy irodai alkalmazásokhoz.

 • GRANDSTREAM GXW4008

  61 100 Ft + ÁFA

  A Grandstream GXW4008 FXS sorozat kiváló hangminőségű, zajtalan működésű, egyszerűen kezelhető, sokfunkciós, biztonságos, skálázható, 8 portos analóg telefon adapter.

 • GRANDSTREAM GXW4104

  72 800 Ft + ÁFA

  A Grandstream analóg készüléke egy rendkívül költséghatékony és egyszerűen kezelhető megoldást jelent a kisvállalkozások, kihelyezett fiókirodák/üzletek számára. A GXW410x sorozat eszközeivel zökkenőmentes, stabil kapcsolatot építhet ki és tarthat fenn több partnerrel illetve irodával – akár nyolc PSTN vonal egyidejű kezelése is lehetséges IP PBX rendszerrel vagy meglévő hagyományos telefonkészülékeivel.

KAPCSOLAT