Mind a(z) 5 találat megjelenítve

 • GRANDSTREAM DP720 DECT IP Kézibeszélő

  17 290 Ft + ÁFA

  A DP720 DECT vezeték nélküli VoIP megoldás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy menet közben, korlátozás nélkül használhassák a VoIP hálózatra csatlakoztatott készüléküket az irodák között, raktárban, kiskereskedelmi és lakókörnyezetben egyaránt.

 • GRANDSTREAM DP750 DECT IP Bázis állomás

  16 900 Ft + ÁFA

  Erős mobil megoldás, a felhasználó rugalmassága akkor érhető el, ha akár 5 Grandstream DP720 DECT készüléket is párosít. A DP750 szabadtérben 300 méterig, beltérben pedig 50 méterig használható, akár 10 SIP-fiókot és 5 párhuzamos hívást is tud nyújtani, miközben alapvető hívásvezérlő funkciókat és funkciókat is kínál, például a 3-utas konferencia, a hívás továbbítása és a hívásátadás.

 • Gigaset N510 IP PRO DECT IP Bázis állomás

  30 108 Ft + ÁFA

  DECT IP alapkészülék Gigaset kiegészítők számára, akár 4 párhuzamos hívás egyidejű kezeléséhez, kivételes hangminőséggel és kompatibilitással; számos VoIP és PBX szolgáltató készülékeivel kombinálható.

 • Gigaset S650H PRO kézibeszélő

  27 313 Ft + ÁFA

  A vezeték nélküli készülékek közt minőségi és színvonalas megoldás mindazok számára, akik az elegáns megjelenést és számos praktikus funkciót remélnek, nem csak egy hagyományos asztali készüléket.

 • Gigaset R650H PRO Kézibeszélő

  38 935 Ft + ÁFA

  A legfrissebb szabványoknak megfelelő kialakításban, a készülék kompatibilis a Gigaset minden DECT bázis egységével, elsősorban a Gigaset N510 IP PRO/N720 DECT IP készülékekhez optimalizálva. Nagyméretű gumírozott gombjai könnyű kezelhetőséget valamint nagyfokú kényelmet biztosítanak a felhasználók számára.

KAPCSOLAT