Mind a(z) 4 találat megjelenítve

 • GRANDSTREAM UCM6202 IP PBX

  165 584 Ft + ÁFA

  A Granstream UCM6202 IP PBX lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy egységes kommunikációs technológiákat, például hangokat, videohívásokat, videokonferenciákat, videós megfigyeléseket, adatkezelő eszközöket, mobilitási lehetőségeket és hozzáférést biztosítsanak egy közös hálózathoz, amely távolról irányítható és/vagy elérhető.

 • GRANDSTREAM UCM6204 IP PBX

  224 536 Ft + ÁFA

  A Granstream UCM6204 IP PBX lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy egységes kommunikációs technológiákat, például hangokat, videohívásokat, videokonferenciákat, videós megfigyeléseket, adatkezelő eszközöket, mobilitási lehetőségeket és hozzáférést biztosítsanak egy közös hálózathoz, amely távolról irányítható és/vagy elérhető.

 • GRANDSTREAM UCM6208 IP PBX

  375 700 Ft + ÁFA

  A Granstream UCM6208 IP PBX lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy egységes kommunikációs technológiákat, például hangokat, videohívásokat, videokonferenciákat, videós megfigyeléseket, adatkezelő eszközöket, mobilitási lehetőségeket és hozzáférést biztosítsanak egy közös hálózathoz, amely távolról irányítható és/vagy elérhető.

 • GRANDSTREAM UCM6510 IP PBX

  581 230 Ft + ÁFA

  Az UCM6510 segítségével könnyen kezelheti távolról a szervezeti kommunikációs hálózatot. Ez a vállalati minőségű IP PBX fejlett híváskezelési és hálózati adattartalmakkal rendelkezik. A skálázhatóság olyan telepítéseket kínál, amelyek akár 2000 felhasználó számára is támogathatók

KAPCSOLAT