Zoiper IAX SIP VoIP Softphone beállítása Android OS alapú készüléken

Töltse le a Zoiper VoIP kliens-t a Google Play weboldaláról, vagy telepítse az applikációt közvetlenül készülékére a Google Play-en keresztül.

Követelmények:

  • állandó internet hozzáférés biztosítása (WiFi, vagy mobilinternet)
  • Android 2.1 vagy újabb operációs rendszer

Az applikáció telepítését követően az alábbi képernyő fogadja. Érintse meg az Agree & Continue (Elfogadás és folytatás) gombot!

A következőkben adja meg (felső mező) a ReBell Telecommunication Zrt.-től kapott adatokat a következő formátumban: Felhasználónév @ Szerver név (lásd belépési adatok dokumentum, pl.: 2201@rpbx.rebelltel.hu).

A “Username” helyére a belépési adatokat tartalmazó dokumentum Szolgáltatási pont (SIP szerver) beállításai ponton belül található jobb oldali táblázatának Felhasználónév / Mellék száma oszlopában található felhasználónevet kell feltüntetni. A @ után pedig a belépési adatokat tartalmazó dokumentum Szolgáltatási pont (SIP szerver) beállításai ponton belül található szerver nevet kell megadni.

Az alsó mezőbe az imént felhasznált mellékhez rendelt jelszót kell beírni, majd a Create an account (fiók létrehozása) feliratú gombra kattintani.

A megjelenő képernyőn erősítse meg a Szolgáltatási pont (SIP szerver) címét!

Majd válassza: Skip (kihagyás)

Válassza: Proceed Anyway (folytatás mindenképp)

Válassza: SIP UDP és érintse meg a Finish (kész) gombot

A zöld jelzés (az értesítési sávban található körben egy pipa látható) esetén a regisztráció sikeres volt.  A kliens beállításra került és használatra kész.

Védett vonal szolgáltatás igénybevételéhez szükséges beállításokat itt találja.

KAPCSOLAT